Belangstellenden kunnen de Collectie op uitnodiging op werkdagen uitsluitend in de ochtend bezoeken. Tijdens weekenden en feestdagen zijn er geen bezichtigingen. De aanvraag is strikt persoonlijk en kan tot een maximum van 4 personen. U ontvangt per omgaande de bevestiging van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres. Binnen een week na uw aanvraag ontvangt u van ons een uitnodiging met uw bezoekdatum en tijd, welke u dient mee te nemen. Aan het bezoek zijn geen kosten verbonden. U brengt een bezoek aan een particulier huis, gepaste kleding wordt op prijs gesteld. Kinderen zijn welkom vanaf 10 jaar, huisdieren worden niet toegelaten. Om veiligheidsredenen zijn koffers en grote rugzakken niet toegestaan. Bij 'telefoon' gelieve dat nummer in te vullen waar u een week voor uw bezoek te bereiken bent. Bij 'informatie' kunt u eventuele vragen stellen.
Sinds 1809 ontvangen wij belangstellenden in ons woonhuis. Door de uitgave van het boek van Geert Mak kunnen wij de aanvragen niet allemaal honoreren.

LET OP: WIJ ZIJN DIT JAAR VOLGEBOEKT .
OM EEN BEZOEK TE BRENGEN IN 2019 KUNT U AANVRAGEN INDIENEN VANAF MEDIO ZOMER, WANNEER HET AANVRAAG SYSTEEM VOOR 2019 CONCTREET IS .

WEGENS AANPASSINGEN IN HET AANVRAAGSYSTEEM, WORDEN VERZOEKEN VOOR 2019 NOG NIET GEHONOREERD.